Een berichtje

Het is lang geleden sinds mijn laatste bericht. Heel eerlijk wist ik niet meer zo goed of ik deze site nou had laten bestaan of niet.

Maar vandaag kreeg ik ineens een contact berichtje over een patroon wat ik op deze site gezet had. Tot mijn verbazing zie ik dat jullie nog dagelijks op mijn site kijken en dat maakt mij onwijs trots!

Toen ik begon met deze site zat ik in een rare situatie. Op mijn werk liepen dingen anders dan ik wilde en ik hoopte via deze weg een manier te vinden om geld te verdienen.

Ik kwam met een patroon dat best veel bekeken werd en dacht dit kan ik! Er volgde een webwinkel en ik begon met cursusen. Maar het liep niet. Mijn hart zat er niet in. Het haken werd een verplichting en ik vond het niet meer leuk.

Begin dit jaar kreeg ik te horen dat ik depresief was. Ik zeg het op deze manier omdat ik nog niet helemaal overtuigd ben of het mij nou echt is overkomen of niet. Ook omdat ik denk dat ik er vrij snel overheen ben gekomen en dat met een échte depressie volgens mij niet helemaal het geval zou zijn.

Zelf zie ik het eerder als niet helemaal lekker in mijn vel zitten.

De laatste maanden heb ik letterlijk de draad weer opgepakt en ga als een speer. Ik beleef veel plezier aan de patronen van andere en droom er wel van om zelf een keertje écht een patroon te maken.

Op deze site staan er al wel een paar maar die tellen niet echt. (behalve de rammelaar die heb ik écht helemaal zelf bedacht)

De Seashell blanket is een mooie spin of van.. nou jullie weten het wel. Maar desondanks ben ik toch altijd heel trots als iemand ervoor kiest om mijn variant te maken. Het foto lijstje vind ik nog steeds heel mooi maar het oorspronkelijke idee was niet van mij.

Ik ben de laatste tijd wel aan het schetsen maar het lijkt wel alsof het maar niet lukt om écht iets nieuws te verzinnen (er is inmiddels ook zo veel moois te vinden online) Ook heb ik zo veel mooie patronen van jullie waar ik zo graag mee aan de slag wil.

Wat ik wel kan vertellen.. Het bruist weer bij me. Wie weet.

In ieder geval onwijs bedankt dat jullie echt nog dagelijks even bij me op bezoek komen, ondanks dat ik zo weinig online heb gezet.

Liefs Lisa,

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s